Stadscafé 12 januari 2016

Video: Stadscafé 1 2016
Hand-out: Zwols Water voor iedereen [1]
Hand-out: Zwols Water voor iedereen [2]

De Spontane Stad, zó doe je dat!

ZAP & Club Cele nodigen je uit voor het eerste ‘Stadscafé: De Spontane Stad, zo doe je dat!’ van 2016 op dinsdagavond 12 januari 2016 vanaf 20.00 uur in Café Foyé!

Urban designers Gert Urhahn en Bernardina Borra presenteren pre-advies voor spontane stad

ZWOLLE –  Dinsdag 12 januari presenteren  urban designers Gert Urhahn en Bernardina Borra hun pre-advies voor de spontane stad Zwolle tijdens het Stadscafé ‘De Spontane Stad, zo doe je dat!’ Club Cele en Het ZAP houden dit Stadscafé vanaf 20.30 uur in Café Foyé. Welke vervolgstappen moet Zwolle zetten om de stad– en met name het Zwolse water – aantrekkelijker en duurzamer te maken en vooral, hoe doe je dat met zijn allen?

Provincie Overijssel, het ZAP, Club Cele en Gemeente Zwolle zijn de laatste tijd op zoek geweest naar ‘the next step’ voor het Stadscafé. Gert
Urhahn en Bernardina Borra keken zijdelings mee met de afgelopen Stadscafés en op basis van wat zij daar hebben gezien en gehoord, hebben
zij met hun vele jaren ervaring een advies opgesteld. Dit advies komen zij deze avond toelichten.

Het ZAP nodigt u uit!

Waar
Het Stadscafé vindt plaats op 12 januari in Café Foyé in Theater Odeon, Blijmarkt 25 in Zwolle.

Programma 12 januari 2015
20:00 uur inloop
20.30 uur aanvang en welkomswoord
20.40 uur  presentatie advies Gert Urhahn en Bernardina Borra met daarin voorbeelden uit binnen- en buitenland
22.00 uur afronding

Aanmelden is gratis en kan via redactie@clubcele.nl

Wij horen graag of je aanwezig bent. Neem gerust andere belangstellenden mee.

Stichting ZAP, www.stichtingzap.nl
Club Cele, www.clubcele.nl
Gemeente Zwolle, www.zwolle.nl
Provincie Overijssel, www.overijssel.nl

Deze uitnodiging delen met uw netwerk vinden wij fijn.