Stadscafé in Deventer

Trefwoorden: stadscafé, stadskrans.

Donderdag 25 juni 2015 bij het Rondeel

Stadscafé De Spontane Stad | Vormgeven aan samenleving 3.0

Het ZAP heeft de afgelopen maanden een aantal Stadscafés georganiseerd over het thema Spontane Stad. Misschien was u er ook wel bij! De opkomst was groot en we gaan dit najaar verder met concrete doe-cafés.

Het ZAP nodigt u uit!

Graag attenderen we u op het Stadscafé dat onze collega’s in Deventer 25 juni organiseren. Dit is al zo’n café waar een concrete coalitie is opgestaan. We denken dat het voor ons in Zwolle een goed voorbeeld is en zouden het erg op prijs stellen wanneer u onze collega’s in Deventer opzoekt op 25 juni en de lessen daar mee terug neemt naar Zwolle.

U bent van harte welkom op 25 juni om 20.00 uur in Het Rondeel!

Hartelijke groet,
Herman Reezigt
(voorzitter Stichting ZAP)

Ps. Binnenkort ontvangt u van mij een filmje over de Stadscafés, zodat u nog eens terug kan kijken hoe het was en ik hoop dat u in het najaar weer meedoet!