Lankhorst Lezing

Categorieën: Erfgoedavonden, Lezingen
Trefwoorden: Binnenstad.

15 mei 2014

Het ZAP* nodigt u uit voor een ‘Historische Avond’ over de architect Piet Lankhorst (architect van de wederopbouw).

* Het Zwols Architectuur Podium organiseert in 2014 samen met de gemeente Zwolle team monumenten en archeologie, Het Oversticht, Vereniging Vrienden van de Stadskern Zwolle, Waanders in de Broeren, Zwolse Historische Vereniging, Stedelijk Museum Zwolle en Historisch Centrum Overijssel: ‘De  Historische Avonden’

Op donderdag 15 mei 2014 verwelkomen wij u graag voor deze interessante lezing door Drs. Ing. Dirk Baalman bij het Historisch Centrum Overijssel (HCO).

De aanvang van de lezing is om 20.00 uur, de koffie en thee staat klaar vanaf 19:30 uur bij het HCO aan de Van Wevelinkhovenstraat Zwolle.