Sticker 2016 gereed! #ABZ16

Categorieën: Biënnale

In 2014 is de eerste aanzet gegeven voor een herkenbare “Architectuur Biënnale Zwolle” vormgeving door Maarten de Vries (www.hetplattevlak.nl) Samen met Miranda Kruse van Kruse Beeldende Communicatie is er nu een vervolg aangegeven. In eerste instantie voor ABZ 2016, maar met in het achterhoofd 2018, 2020, 2022….

gebruik
De sticker is vrij te gebruiken voor iedereen die actief deelneemt aan de Architectuur Biënnale Zwolle 2016. Stuur een mail naar abz@stichtingzap.nl

Architectuur Biënnale Zwolle ’16

Op 24 en 25 juni 2016 organiseren het Zwols Architectuur Podium en Club Cele de tweede Architectuur Biënnale Zwolle. Het evenement markeert de start van een meerjarig ontwerp-experiment. Tot en met 2018 zoeken we met architecten, ontwerpers, onderzoekers, Zwollenaren en andere partners naar kansen voor een levendige en klimaatbestendige stad.