24-06: Bruggen bij nacht

Categorieën: Biënnale | 1 reactie
Trefwoorden: Deltastad, foto's, ontwerpen, transformeren.

Foto’s: Bruggen bij nacht.

Collectief van Zwolse Architecten

Op vrijdag 24 juni als het echt donker is neemt het Collectief van Zwolse Architecten u mee langs het project ‘Over de Brug’ om de Bruggen bij Nacht te bekijken. “Een ruimtelijke transformatie  van de voetgangersbruggen van de Zwolse Binnenstad voor één dag”.

Belangrijk

Wat: Fietsen langs de vier bruggen: Als afsluiting van de Biënnale vrijdag.
Wanneer: 24 juni om ± 22:45 uur.
Waar: verzamelen bij Theater Odeon Café Foye.
Toegang: vrij.

ZAP in samenwerking met Collectief van Zwolse Architecten.

Architectuur Biënnale Zwolle ’16

Op 24 en 25 juni 2016 organiseren het Zwols Architectuur Podium en Club Cele de tweede Architectuur Biënnale Zwolle. Het evenement markeert de start van een meerjarig ontwerp-experiment. Tot en met 2018 zoeken we met architecten, ontwerpers, onderzoekers, Zwollenaren en andere partners naar kansen voor een levendige en klimaatbestendige stad.

Ontdek alle activiteiten op 24 en 25 juni >> www.architectuurbiennalezwolle.nl

1 reactie

1. RTV Focus Zwolle Datum - Beantwoorden

Beste organisatie,

Kunnen jullie ons aangeven wat de bijzondere momenten zijn tijdens de Biënnale 2016 die we voor de inwoners van Zwolle kunnen vastleggen? We zien iets over de Bruggen bij Nacht. We nemen aan dat de bruggen eerder worden opgebouwd?

Graag jullie reactie over de mooie persmomenten? We houden ons ook aanbevolen voor persberichten.